lördag 4 december 2010

Uppe bland molnen

En del svävar bland molnen men jag cyklar bland molnen, och inte var det det minsta svävande. Gick visserligen fortare än förra gången upp till Vilaflor, som ligger på drygt 1200-1300 möh. Vi visste inte hur långt vi skulle komma innan regnet tog oss för det såg väldigt grått ut. Men tänkte att vi cyklar så långt det går. Regnet kom aldrig och plötsligt var vi ovanför molnen. Det var en häftig syn. Tyvärr tog jag inte med kameran så missade att få denna fantastiska vy på kort. Nedanför oss var ett stort molntäcke så man kunde nästan tro att vi gick/cyklade på moln och ovanför lös solen och det var varmt.
Vi fick ihop över 5h idag med. Har kört det nästan varje pass nu. Får passa på medan man kan, för snart är man hemma igen i vinterkylan. Hört att det är -15 till -20 grader och då blir det garanterat inget cyklande ute för mig.

Nu blir det mys framför en film. Slog på stort idag och inhandlade en god bakelse med choklad i, så det får bli fikat tillsammans med en stor kopp te. Här ska njutas! =)

Inga kommentarer: